saga_logo_mobil

VÅRA BEHANDLINGAR.

Vår  inriktning är avancerad medicinsk hudvård med injektionsbehandlingar, microneedling samt kemisk peeling. För att Du ska känna dig trygg i våra händer är vi som arbetar på Sagakliniken legitimerade läkare och hudvårdsterapeuter.  Varmt välkommen att boka tid för konsultation så att vi tillsammans kan lägga upp en behandlingsplan som passar just Dig.

 

BOTOX

Botox är ett ämne som använts inom medicinen sedan 50-talet och verkar muskelavslappnande genom att blockera impulsen mellan nerv och muskel vilket hindrar muskeln att spännas. Områden som bla lämpar sig för behandling med Botox; tvärgående linjer i pann, 'arg-rynkan' mellan ögonbrynen och kråksparkarna vid ögonen. 
LÄS MER »

 

DERMAPEN

Dermapen är en avancerad fraktionerad nålningsteknik som ökar hudens produktion av kollagen och som räknas som det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen kan användas för att behandla bla: slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, rökrynkor runt munnen, acneärr, stora porer och missfärgade ärr. 
LÄS MER »
 

KEMISK PEELING
Kemisk peeling gör det möjligt att effektivt förbättra en rad synliga och djupare problem i huden så som tex; hudens textur och lyster, rynkor och fina linjer, ojämnheter och defekter i pigmentet, fet hy, acne, rosacea, solskadad hud och torr hud.  
LÄS MER »
 
V SOFT LIFT
V Soft Lift är en icke-kirurgisk behandling med tunna trådar som lyfter huden och ökar elasticiteten. Behandlingen får bara utföras av legitimerade läkare som genomgått utbildning och certifierats för metoden. Dr Susanne Saarinen på Sagakliniken är en av de läkare i Sverige som är certifierad för V Soft Lift. 
LÄS MER »
 

FILLERS

Fillers används när rynkan blivit bestående och syns även i avslappnat tillstånd. Vanliga områden är rynkor mellan ögonbrynen och vecken från näsvingarna ner till mungipan. Ett annat vanligt användningsområde är att ge lite mer fyllnad i läpparna.
LÄS MER »
 

MICROPEN

En stark och effektiv Anti Age-behandling av acne, ärr, rosacea, pigmentering och glow behandling, där vi påverkar hudhudhälsa och kvalité  mm.  
LÄS MER »

 

HYDROPEN

Hjälper till att fylla på naturliga näringsämnen, återställa cellaktiviteten och främja hudhälsan.
LÄS MER »
 

YTLIGA BLODKÄRL

Behandling av alla typer av kärl - från små till spindelvener. 
LÄS MER »
 

MESOTERAPI

Fryser på 20 sekunder effektivt bort fibrom; vårtor-pigment-hemagioma-Seborrheic keratos mm. 
LÄS MER »
 

GENESIS

Föryngring ansikte/kropp.
LÄS MER » 

FRANSAR & BRYNFÄRGNING

Färgning av ögonfransar & ögonbryn. 
LÄS MER »

HÅRBORTFALL

PTR behandling för föryngring hårbortfall. 
LÄS MER »

 
SAGAKLINIKEN  - MEDICINSK HUDVÅRD LIDINGÖ