Om Sagakliniken

Välkommen till Sagakliniken på Lidingö, vår  inriktning är avancerad medicinsk hudvård med injektionsbehandlingar, microneedling samt kemisk peeling. Att åldras är naturligt men det är gener och livsstil som avgör hur det påverkar varje unik individ, vår vision är att föryngra och förbättra ditt utseende utan att förändra det.

För att Du ska känna dig trygg i våra händer och för att vi tycker att det är en självklarhet så är vi som arbetar på Sagakliniken legitimerade läkare och hudvårdsterapeuter. Sagakliniken är en lugn, privat mottagning endast öppen vid förbokning. Våra behandlingar och produkter anpassas för dig för att föryngra, återställa och förbättra din huds hälsa, vilket inte bara ger dig en avkopplande tillflyktsort från världen, utan också tar din hud på en resa till perfektion.

Varmt välkommen att boka tid för konsultation så vi tillsammans kan lägga upp en behandlingsplan för dig.

/Susanne Saarinen
Leg. läkare & grundare av Sagakliniken