DERMAPEN

Micro-Needling för en kollagenboost. Dermapen är en avancerad fraktionerad nålningsteknik som ökar hudens produktion av kollagen och som räknas som det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen använder sig av 12 sterila nålar som vertikalt gör microkanaler i huden med automatisk vibrerande teknik. Behandlingen leder till nyproduktion av naturliga elastiska komponenter och kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling.


Dermapen kan användas för att behandla:

  • Slapp och åldrad hud
  • Rynkor och fina linjer
  • Rökrynkor runt munnen,
  • Acneärr
  • Stora porer
  • Missfärgade ärr (ex efter acne, kirurgi och brännskador)


Genom att kombinera Dermapen med kemisk peeling och vitamincoctails kan behandlingen skräddarsys så att resultatet tas till en ännu högre nivå! 

Metod: Vi applicerar ett tunt lager bedövningssalva på den del av huden som ska behandlas och anpassar djupet, vialer/ampuller av behandlingen beroende på varje individuell patient. Vår microneedling kan användas på alla delar av kroppen; ansikte, hals, dekolltage, bröst, armar, händer, ben, mage och rygg.

Fördelar & resultat: Fördelarna med mikropunkteringar är en minskning av fina linjer och rynkor som ger yngre hud med färre tecken på åldrande. Micropen har även en positiv effekt på hyperpigmentering; acneärr, djupa ärr, och ger generellt sett huden friskhet och lyster.