ULTHERAPY

Ultherapy är en icke-invasiv behandling, som använder mikrofokuserad ultraljudsenergi för att lyfta och strama upp huden naturligt – utan kirurgi och återhämtningstid. Denna behandling utnyttjar kraften från ultraljud för att igångsätta en kollagenstärkande effekt. Till skillnad från laser, radiofrekvens, kirurgi och andra tekniker avger Ultherapy rätt mängd ultraljudsenergi på rätt djup och i rätt temperatur genom hudytan. Ultherapy®-behandlingen är den enda icke- invasiva behandlingn som är godkänd av U.S. FDA för lyft av huden på halsen, vidögonbrynen och under hakan och godkänd för reducering av linjer och rynkor i dekolletage. Ultherapy kan därför hjälpa dig att få ett fräschare och mer ungdomligt utseende ända från pannan till bröstet.

Fördelarna med Ultherapy:
Icke-kirurgisk
Ingen sjukskrivning
Bygger upp kollagen
Naturligt resultat

Säkert ultraljud. Ingen kirurgi.
Ultherapy tillför fokuserad ultraljudsenergi till samma hudskikt som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi — utan att skära i eller skada hudens ytskikt. Denna energi initierar kroppens naturliga reaktion att stimulera tillväxt av ny, fräsch kollagen och stärka svagt kollagen. Patienter upplever en initial effekt direkt efter behandlingen, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-3 månader när ny kollagen byggs upp, vilket gradvis lyfter och stramar upp huden i ansiktet och halsen, och slätar ut huden på dekolletaget.
Till skillnad från behandling med laser, radiofrekvens och andra tekniker tillför Ulthe- rapy energi på optimala djup i huden samt med optimal temperatur och precision utan att skada hudens ytskikt. Ultherapy är även ensamt om att använda ultraljuds- visualisering, vilket ger läkaren möjlighet att se de vävnadslager som behandlas, och därmed säkerställs att energin tillförs säkert till det område där det har optimal effekt. Ultherapy är ett spännande alternativ för dem som inte är redo för kirurgi — och för patienter som vill förlänga effekten av plastikkirurgi.

Vetenskapligt bevisad
Data från en unik Ultherapy-studie där patienter genomgick en Ultherapy-behand- ling på ena sidan av ansiktet visar att Ultherapy-behandling leder till en kvantitativ ökning i graden av kollagenproduktion. Analysen av hudvävnad bevisade att Ult- herapybehandlingen gav en i genomsnitt 1,4-faldig ökning av kollagenprodukti- onsgraden. Speciellt för kollagentyperna I och III — de typer som oftast förknippas med åldrande — var graden av kollagenproduktion på den sidan av ansiktet som behandlats med Ultherapy 21–68 % högre än den obehandlade sidan.

Behandlingsområden
Ultherapy lyfter huden i ansiktet, på halsen samt under hakan och ögonbrynen. Perfekta resultat kan uppnås med en ansikts- och halsbehandling på hud med mild till moderat slapphet.

Hals och haka
Ultherapy möjliggör icke-kirurgiskt lyft i hals- och hakområdet genom att stimulera tillväxten av ny kollagen djupt inuti huden, utan kirurgi eller återhämtningstid.

Ögonbrynslyft
Ultherapy ger utan användning av nålar och injektioner ögonbrynen ett lyft, och där- med ett fräschare utseende, utan kirurgi och downtime. Kliniska studier visar på ett genomsnittligt ögonbrynslyft på 1,7 mm efter en enda behandling.

Decolltage och bröstområdet
Ultherapy reducerar de na linjerna och rynkorna på dekolletage och bröst. Rynkor ochlinjer på bröstet kan ofta vara avslöjande ålderstecken, och därför vill många patienter behandla sitt dekolletageområde samtidigt som ansikte och hals behandlas. Kliniska tester visar på tydliga resultat efter bara en Ultherapy-behandling, som följs upp efter 90 och 180 dagar.