top of page

Alex Cosmetic

 

Alex Cosmetic skapar produkter baserat på de finaste och renaste växtbaserade ingredienser i kombination med unika formuleringaallt för att säkerställa högsta kvalitet.

alex_produkter_02.jpg

Beauté Pacifiques

 

Beauté Pacifiques medicinska hudvård är hjälpmedlet för dig som vill ge din hud den optimala hudhälsan. Produkterna rekommenderas  av såväl hudläkare som läkare inom estetisk medicin och estetisk laserbehandling för sina gynsamma effekt på hudens kvalitet.  Hudvårdsprodukterna från Beauté Pacifique kan kombineras så att de passar såväl till ung som till mogen hud.

I produktsortimentet ingår effektiva anti-age krämer, acnepreparat, kosttillskott samt vårdande och fuktigivande krämer. Bland specialprodukterna utmärker sig Beauté Pacifiques A-vitaminkrämer som effektivt reducerar rynkor och fina linjer samt reparerar solskador. Dessa positiva effekter är vetenskapligt dokumenterade. A-vitaminets normaliserande effekt på huden är även effektiv vid behandling av oren hud och hud med acneproblematik.

Beauté Pacifique driver ett avancerat forsknings- och utvecklingsprogram med kopplingar till medicinska och akademiska institutioner. Genom att befinna sig i forskningens framkant inom det dermatologiska området har företaget utvecklat effektiva och säkra produkter som ger synbara resultat såväl på kort som lång sikt.

Skärmavbild 2020-05-19 kl. 14.31.38.png

Elixir

 

Elixir Cosmeceuticals är framtagen och utvecklad av hudläkare i Norge där serien blivit ledande inom cosmeceuticals. Elixir Cosmeceuticals ger märkbara och synliga resultat på huden. När du använder produkterna normaliserar du hudens naturliga funktioner vilket ger en ungdomlighet och lyster åt huden. Ingredienser som tillexempel A-vitamin, glykolsyra, antioxidanter och enzymer upprätthåller och bibehåller hudens hälsa. Filosofin är att bibehålla och förebygga framtida skador. 

Skärmavbild 2020-05-19 kl. 14.26.30.png

Mesoestetic

 

Mesoestetic är ett av Europas mest avancerade laboratorier och kan räknas som ett referenslaboratorium inom kosmetik och cosmeceuticals. Forskningen som bedrivs är grunden till effektiva produkter som är vetenskapligt beprövade och stöds av tekniska studier. Mesoestetic är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Märket består av serierna Home Performance, Acne Solution samt Anti-ageing serierna: Ultimate W+, Energy C, Collagen 360°, Stem Cell och Radiance DNA. 

Mesoestetic Pharma Group grundades 1984 i Barcelona och företaget finns i dag representerat i över 90 länder. En av hörnstenarna för mesoestetic är forskning och innovation; 40% av vinsten återinvesteras i forskning för att få fram nya, innovativa produkter. Företaget har sitt huvudkontor med egen modern forsknings- och produktionsanläggning utanför Barcelona. Mesoestetic är världskänt för sina skinboosters, vitamincocktails, kemiska peelingar och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt för sina exklusiva anti-ageing produkter för hemmabruk. Cosmelan® anses vara världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmentering och melasma. Företaget har ett 20-tal kemiska peels som anses som ett av de bästa och bredaste peel-sortimenten i världen. En av salongsbehandlingarna är Mesoéclat som ger omedelbar lyster och effekt på fina linjer och går under namnet Madonna-peelen; det är Madonnas favorit-peel. Mesoestics mesoterapi ampuller och vialer finns både med singelsubstanser som tex centella asiatica, organisk silica, C-vitamin och hyaloronsyra med flera, samt mixade cocktails för att behandla specifika hudproblem.

Skärmavbild 2020-05-19 kl. 14.24.18.png

N.C.P Concept AB

ncp

Teoxane

 

Anti-ageing produkter med bevisad effekt -endast på certifierade läkarkliniker. Allergivänliga/ dermatologiskt testade. Fri från parabener och fenoxietanol. 

Teoxane hudvård är utvecklad av ledande dermatologer inom anti ageing-forskning och lanserades i Sverige 2012. Det innebär att deras produkter bygger på de allra senaste forskningsrönen och teknologierna för att återfukta huden och förhindra hudåldrandet.
Hudens egen kvantitet/ kvalitet av hyaluronsyra minskar med åldern (redan från 25 års-ålder). Huden blir därmed uttorkad, elasticiteten minskar och den första rynkan uppkommer sakta, oftast i ögonregionen. Med hjälp av hyaluronsyra i krämer och med fillers är det möjligt att återvinna frisk och fast hud genom en naturlig reparation av hudens vävnad från utsidan med krämer + insidan via injektionsbehandling med Teosyal fillers.

Resultat: Rynkornas djup minskar. Hudens lipidbarriär förnyas och huden återfår sin unga, lena textur. Efter cirka 10 dagar kommer huden att börja sin invärtes rekonstruktion vid angränsningen mellan läder-/överhud. Redan från första dagen är hudcellerna skyddade från fria radikaler (molekyler som orsakar åldrande) när serumet används.

Skärmavbild 2020-05-19 kl. 14.31.15.png

Image Skincare

 

IMAGE Skincare är ett amerikanskt, evidensbaserat och kliniskt hudvårdsbolag som erbjuder professionella produkter med effektiva behandlingar. Image Skincare är det hudvårdsmärke som växer snabbast i branschen och har sedan det startade år 2003 nått närmare femtio länder med sin distribution. Det som har gjort oss så framgångsrika är innovation, ny teknologi och inte minst evidensbaserat resultat.

Med hjälp av ny teknologi producerar IMAGE Skincare det senaste produkterna mot ”anti-aging” och hyperpigmentering som uppnår omvälvande resultat.  Vi använder den högsta procentuella andelen aktiva innehållsämnen (som är godkända av FDA), för att finna de senaste framstegen inom ny hudvård. Vi har något för alla och fokuserar på att utforma individspecifika lösningar, med innovativa kombinationer anpassade just Dig. Produkterna är samtidigt återfuktande, välbalanserade och fria från parabener.  Allt för att bidra till att hjälpa världen att åldras långsammare.

imageskincare_saga
sagakliniken2_edited.jpg
bottom of page